Αρχική » Uncategorized » Υπεύθυνες Δηλώσεις κηδεμόνων μαθητών Γ τάξης για το σύστημα e-εγγραφές

Υπεύθυνες Δηλώσεις κηδεμόνων μαθητών Γ τάξης για το σύστημα e-εγγραφές

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ.1 /ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑ.Λ.) για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr). Προαπαιτούμενο είναι η συμπλήρωση μίας δήλωσης από κάθε κηδεμόνα και η προσκόμιση των δύο δηλώσεων στο σχολείο. Αναλυτικές πληροφορίες και τις δηλώσεις θα βρείτε  στα παρακάτω αρχεία.

Τις δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν και επικυρώσουν και οι δύο γονείς μέσω ΚΕΠ ή gov. Με την δήλωση του ο ένας κηδεμόνας δεσμεύεται να μπει στην πλατφόρμα να εγγράψει το παιδί και με την δήλωση του ο άλλος κηδεμόνας ότι δίνει συναίνεση του. Οι δύο δηλώσεις θα πρέπει να σταλούν στο σχολείο το αργότερο την 1η Δευτέρα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Επισημαίνεται ότι στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.  

Προσοχή το σύστημα δεν έχει ακόμα ανοίξει, οι υπεύθυνες δηλώσεις θα σταλούν στο σχολείο και θα  πρέπει να έχουν γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή να είναι επικυρωμένες από τον gov. Οι δηλώσεις από το gov μπορούν να κατατεθούν και μέσω email.

2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 2024-25

20230426 ΥΔ_e-εγγραφές_Α

20230426 ΥΔ_e-εγγραφές_Β

error: Content is protected !!